O NAMA

Od svog osnivanja 2009. godine smo postigli visoke međunarodne standarde NOVOMATIC Grupe u oblasti igara na sreću kroz naše automat klubove u Republici Srpskoj.

Tržište Republike Srpske i naši igrači su prepoznali odličan kvalitet koji ADMIRAL pruža. Naša poslovna praksa i strogo pridržavanje regulatornog okvira Republike Srpske su prirodna posljedica NOVOMATIC poslovne filozofije: sertifikovane i originalne mašine, prva klasa usluga, zaštita maloljetnika i fokus na zaštiti igrača - standardi koji se moraju poštovati kako bi se osigurala kvalitetna i uređena zabava našim igračima.

Čvrsto smo posvećeni našim korporativnim društvenim odgovornostima. Mi smo sponzor i podržavamo širok spektar humanitarnih i dobrotvornih aktivnosti, sportske manifestacije, kao i različite druge događaje i aktivnosti od društvenog značaja.

Posebno ističemo našu posvećenost odgovornom igranju i prevenciji zavisnosti patološkog kockanja. Odgovorno igranje igara na sreću je višedimenzionalni problem i mi smo uvjereni da nam je dužnost da vršimo kombinovane mjere prevencije, obrazovanja i javne svijesti kako bi uvjerili igrače i javnost da igranje u ADMIRAL klubovima u skladu s našom poslovnom filozofijom i dalje jeste samo vrsta zabave.