Mašine i igre

ADMIRAL Slot Club postavlja trendove u oblasti igara na sreću, kako bi svojim igračima pružio doživljaj kakav bi imali u najvećim svetskim kazinima. Svi aparati su dizajnirani prema potrebama i sugestijama naših igrača, a na njima su postavljene, prema ispitivanju tržišta, među igračima, najzanimljivije igre.


Doživite avanturu o kojoj ste sanjali dok tražite skrivena blaga u trezorima drevnih egipatskih hramova u uzbudjivoj igri Book of Ra™. Ukoliko tragate sa svojom srećnom damom, dopustite Lucky Lady da Vas povede putem pobeda i nagrada. Osetite istinsku snagu, drhtanje zemlje pod nogama i razornu snagu grmljavine u neverovatnoj Buffalo Thunder™.

Ovo su samo neke od najpopularnijih igara, postavljenih na našim aparatima.

 ADMIRAL Slot Club svestki brend  u Republici Srpskoj.

NOVOSTAR® V.I.P. III

NOVOMATIC sa ponosom predstavlja NOVOSTAR®V.I.P. - NOVOSTAR® SL slant top cabinet, dizajniran u V.I.P. stilu kako bi pružio najveću igračku atrakciju u vašem kazinu. Njegov masivni 26” glavni TFT ekran na dodir je unaprijeđen sa ogromnim 46” TFT ekranom na idealnoj ergonomskoj udaljenosti za najbolji igrački ugođaj. Flip-Screen™ dodatak omogućava prikaz igre u nevjerovatnom panoramskom formatu. Opremljen vrhunskom Crown V.I.P stolicom sa integrisanim zvučnim sistemom  i start tasterom na naslonjaču za ruke, ovaj aparat omogućava osjećaj uzbuđenja zasnovan na jedinstvenoj inovativnosti.

Premium-V+ Gaminator®

Najnoviji i najekskluzivniji aparati u ADMIRAL ponudi. Vrhunski igrački doživljaj obezbijeđen je superiornom tehnologijom koja igračima pruža do sada neviđene zvučne i vizuelne efekte.


Neponovljivu igračku atmosferu upotpunjava oko četrdeset igara podijeljenih u pet kategorija koje pokrivaju sve želje igrača. U ponudi su klasične ADMIRAL igre i neke nove po prvi put predstavljene na našem tržištu.

Royal Crown Roulette™

Elektronski rulet najnovije generacije koji sa uspjehom kombinuje elemente standardnog ruleta i sofisticiranog slot aparata. Jedinstvenu igračku atmosferu obezbjeđuje puna preglednost mehaničkog cilindra, na kojem se kao na dlanu prati kretanje kuglice.

Igrači ne samo da mogu da kombinuju igru na aparatima i ruletu, već i dok igraju rulet mogu da ravnopravno sa ostalim igračima učestvuju u mogućnosti da dobiju neki od ADMIRAL Džekpotova.

Super-V+ Gaminator®

Super-V+ Gaminator® je softverska platforma novije generacije koja nudi savršena multi game rješenja. Konzole za igru na kojima se nalazi Super-V+ Gaminator® se kreću od prostorn optimizovanih i elegantno stilizovanih konzola sa dva ekrana, pa sve do sofisticiranih konzola potpuno integrisanih u ADMIRAL Džekpot sisteme na kojem jedan od tri moćna monitora prikazuje samo informacije o džekpotovima, na zadavoljstvo igrača koji se nadaju džekpot dobitku.

Gaminator® Cobra

Svima već dobro poznati aparati Gaminator® Cobra, čine standardnu ponudu ADMIRAL klubova. Prostorno optimizovani, sa dva veoma pregledna TFT monitora, pružaju igračima očekivani komfor i jednostavnu navigaciju kroz meni.

Brižljiv izbor igara i brz i efikasan način igranja učinili su da Gaminator® Cobra postane igrački evrgrin koji i dalje imaju svoju publiku uprkos najezdi aparata novije generacije.

Ultimate™ 10

Ultimate™ 10 je sofisticirana elektronska mašina za igranje koja donosi čitav niz mogućnosti za igrače: deset najpopularnijih klasičnih ADMIRAL igara, jednostavno rukovanje, veliki TFT monitor sa dva ekrana, i izvanredan stereo zvuk sa 4 inegrisana zvučnika.

Dominator®

Dominator® je aparat izuzetnog kvaliteta i prelepog dizajna, maksimalno prilagođen korisniku, što ga čini mašinom najviših performansi. Sada je svaki igrač u poziciji da sam podešava jačinu tona i brzinu igre. Sa fantastičnim Dominator®-om, iskusićete nov način igranja, ne samo zbog kvaliteta slot mašine, vec i zbog unapređene grafike u igrama.